Vi söker ny verksamhetsansvarig!

6 augusti 2021

SPÄNNANDE, UTMANANDE OCH MENINGSFULLT ARBETE PÅ TYRESÖ KVINNO - OCH TJEJJOUR!

Vi söker en kvinna som verksamhetsansvarig för vårt skyddade boende. Vi är en separatistisk, partipolitiskt obunden och feministisk förening som är medlem i ROKS (Riksförbundet för kvinno - och tjejjourer i Sverige). Vi en ideell förening som har funnits sedan 1981. Vi har förutom en verksamhetsansvarig till vårt skyddade boende även en anställd som har ansvar för vår utåtriktade verksamhet men även samordnar Tjejjourens verksamhet.

KVALIFIKATIONER

ARBETSLIVSERFARENHET

Flera års erfarenhet av liknande arbete

UTBILDNING

Beteendevetenskaplig utbildning på högskolenivå.

KOMPETENSER

Du ska tidigare ha arbetat eller varit aktiv på/i en ideell kvinnojour eller tjejjour

Du ska kunna formulera dig väl både muntligt och skriftligt på svenska

Du ska ha erfarenhet av att ha samtal, (Motiverande samtal) med våldsutsatta.

Du ska ha erfarenhet av att ha arbetat utifrån socialtjänstlagen och vara väl insatt i den.

MERITERANDE

Det är meriterande om du kan något annat språk utöver svenska, exempelvis engelska, arabiska, franska, spanska eller persiska

Hot- och riskutbildning, utbildning i de strukturerade bedömningsinstrumenten PATRIARK, SARA, FREDA och/eller SAM

OM JOBBET

Som verksamhetsansvarig har du det övergripande ansvaret för vårt skyddade boende. Vi arbetar i de flesta fall på uppdrag av socialtjänsten. Detta innebär bland annat att vara ett stöd för de kvinnor som bor i boendet och allt praktiskt runt om kring detta men även att ha kontakt med myndigheter och administrera samt ha stödsamtal kring våldet. Du kommer även att samarbeta med den som har ansvar för den utåtriktade verksamheten inom kvinnojourens alla olika områden samt förväntas bidra till verksamhetsutveckling och metodutveckling utifrån verksamhetens mål och syfte tillsammans med vår styrelse och din kollega.

PROFIL

Vi förväntar oss att du delar vår värdegrund som utgår från systerskap och feminism.
Du är lyhörd för kvinnornas behov, är engagerad men kan sätta gränser. Du är strukturerad och kan leda och hantera plötsligt uppkomna situationer på ett strukturerat sätt.
Du ska också kunna samverka med olika myndigheter och samordna insatser för kvinnor och barn vilket kräver att du har en god social kompetens och samarbetsförmåga. Du förväntas även att kunna samverka med de ideella jourkvinnorna och föreningens styrelse i och kring verksamheten.

VI SOM ARBETSPLATS HAR

·       Friskvårdbidrag

·       Extern handledning

·       Kollektivavtal

Lön: Individuell lönesättning

Anställningsvillkor: Tjänsten är en heltidstjänst med möjlighet att gå ner i tid till 75% efter önskemål. Provanställning 6 månader tillämpas

Tillträde: Omgående

Arbetstider: Dagtid. Kan uppstå behov av arbetsinsats kvällstid eller helg

För frågor: mejla anna-maria.yazdani@live.se eller lena@tyresokvinnojour.se

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till jobb@tyresokvinnojour.se senast den 31 augusti. Tveka inte att skicka in CV och personligt brev innan sista ansökningsdag eftersom intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.