Tyresö kvinno- och tjejjour söker vikarierande verksamhetsansvarig

9 maj 2022

VILL DU HA ETT SPÄNNANDE, UTMANANDE OCH MENINGSFULLT ARBETE PÅ TYRESÖ KVINNO - OCH TJEJJOUR?

Vi söker en kvinna som verksamhetsansvarig för vårt skyddade boende under verksamhetsansvariga Johannas föräldraledighet. Vi är en separatistisk, partipolitiskt obunden och feministisk förening som är medlem i ROKS (Riksförbundet för kvinno- och tjejjourer i Sverige). Vi är en ideell förening med ca 20 ideella jourkvinnor. Föreningen har funnits sedan 1981. Vi har förutom en verksamhetsansvarig till vårt skyddade boende även en anställd som har ansvar för vår utåtriktade verksamhet men även samordnar Tjejjourens verksamhet.

ARBETSLIVSERFARENHET

Erfarenhet av liknande arbete

UTBILDNING

Beteendevetenskaplig utbildning på högskolenivå gärna socionomexamen eller likvärdig

KOMPETENSER

·       Du ska kunna formulera dig väl både muntligt och skriftligt på svenska

·       Du ska ha erfarenhet av att ha mött kvinnor utsatta för våld

·       Du ska ha erfarenhet av att ha arbetat utifrån socialtjänstlagen

OM JOBBET

Som verksamhetsansvarig har du det övergripande ansvaret för vårt skyddade boende tillsammans med ordförande och personalansvarig. Vi arbetar i de flesta fall på uppdrag av socialtjänsten. Detta innebär bland annat att vara ett stöd för de kvinnor som bor i boendet och allt praktiskt runt om kring detta men även att ha kontakt med myndigheter och att dokumentera. Du kommer även att samarbeta med den som har ansvar för den utåtriktade verksamheten inom kvinnojourens alla olika områden tillsammans med vår styrelse. Arbetet sker både i det skyddade boendet och all administration sker på vårt kontor i nära anslutning till boendet.

PROFIL

Vi förväntar oss att du delar vår värdegrund som utgår från systerskap och feminism.
Du är lyhörd för kvinnornas behov, är engagerad men kan sätta gränser. Du är strukturerad och kan leda och hantera plötsligt uppkomna situationer på ett strukturerat sätt.
Du ska också kunna samverka med olika myndigheter och samordna insatser för kvinnor och barn vilket kräver att du har en god social kompetens och samarbetsförmåga.

Lön: Individuell lönesättning

Anställningsvillkor: 75% till och med 2023-06-09

Tillträde: Från och med 2022-08-15

För frågor: mejla anna-maria.yazdani@live.se eller lena@tyresokvinnojour.se

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till jobb@tyresokvinnojour.se senast den 6 juni. Tveka inte att skicka in CV och personligt brev innan sista ansökningsdag eftersom intervjuer kommer att ske löpande och vikariatet kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.